fluower power

FLuOWER POWER (Nacht van de jeugdhuiszen XL) 24/11/2018

??☮ Als je een beetje wilt chillen is dat geen probleem, kom dan hierheen en wees niet alleen! ☮??

Feest mee met à la Flowerpower in onze fluozone, smijt me wa bloemen en geniet van de beste bloemkolen. De liefde hangt in de lucht, het bier zit op de tap en de muziek knalt door de speakers.

"Dag van de jeugdhuizen", dé feestdag om de lokale jeugdhuizen in de kijker te zetten. Om onwetenden kennis te laten maken met een jeugdhuis smijten er maar liefst 6 jeugdhuizen uit Aalst en omstreken hun deuren open en verwelkomen jullie 's avonds op de " NACHT VAN DE JEUGDHUIZEN".

In elk jeugdhuis gaat er een apart evenement door. Start in je favoriete jeugdhuis en krijg daarna gratis toegang tot alle andere evenementen.
Al deze jeugdhuizen liggen wat uit elkaar, en daarom leggen wij niet 1 maar 2 PARTYBUSSEN in om jullie van jeugdhuis naar jeugdhuis te brengen. En dit helemaal GRATIS !!!
Zo kan je dus op 1 avond geen twee, geen drie, maar wel ZES feestjes beleven. Een unieke kans die je niet mag missen!!

De deelnemende jeugdhuizen zijn: MOVE (Oudegem), JOME (Gijzegem), DIDO (Erpe-Mere), PINGIE (Welle), STAM X (Denderleeuw) en YPSILON (Aalst). Wat er in elk van deze jeugdhuizen te beleven valt vind je op facebook terug!   https://www.facebook.com/events/188587195384566/permalink/192333261676626/


Geen enkel excuus is goed genoeg om op je luie krent te blijven zitten! Inkom is gratis (als je vertrekt vanuit Jeugdhuis Dido).

De eerste bus vertrekt al om 21u !

Adres: Oude Heerbaan 7, Erpe-Mere

Peace man ✌✌✌