lokale helden

Lokale Helden

Op vrijdag 27 april 2018 vindt de derde editie van Lokale Helden plaats. Een initiatief van Poppunt om lokaal muzikaal talent een podium te bieden. Net als de voorbije 2 edities slaan Jeugdhuis Dido en de Jeugddienst van Erpe-Mere opnieuw de handen in elkaar om jong talent uit Erpe-Mere de kans te geven zich te tonen. Singer-songwriter, band, beginnend muzikant, … Iedereen is meer dan welkom.

Liggen je roots in Erpe-Mere of woon je er nog steeds en wil jij wel eens (met of zonder band) op ons podium staan om jouw kunnen te etaleren? Schrijf je dan zeker in voor 15 april en wie weet maak jij dan wel deel uit van ‘onze’ Lokale Helden! Inschrijven doe je door een filmpje van minstens 1 song door te sturen (bv. via wetransfer) naar LokaleHelden@jeugdhuisdido.be (we beoordelen niet op de professionaliteit van het filmpje dus dat mag gerust met je telefoon gemaakt worden). 

Net als vorig jaar voorzien we enkele toffe prijzen zoals een optreden in de Kinky Star te Gent, een professionele fotoshoot en veel meer! Later meer hierover ;-). 

Naast het filmpje met jullie song(s) vragen we ook om een antwoord op onderstaande vragen door te sturen.
Naam song(s):
Korte biografie:
Line up (naam/instrument):
Emailadres:
Telefoon/Gsm:
Wat is je link met Erpe-Mere: