kick-off

Kick-off Jeugdhuis Dido

Jeugdhuis Dido zet het nieuwe schooljaar goed in met een mega Kick-off. Een dag bomvol leuke activiteiten, leuke workshops en gezellig samenzijn. Leer hoe je vinylplaten upcycled, volg een yogaworkshop, ontdek de kunst van improvisatietheater, ga aan de slag met stopmotion om je eigen video te maken of volg een DJ-workshop. Vandaag kan het allemaal en nog veel meer!

Niet zo veel zin om je creatief en ondernemend te uiten? Kijk je liever dan dat je meedoet? Geen probleem, ook onze Kleine Klub is de hele dag geopend dus kom gerust langs om je dorst te lessen en een snack te eten.

'S avonds verhuizen we gans de bazaar naar onze tuin, want daar sluiten we af met een openluchtfilm op groot scherm. Om zeker te zijn dat je de film niet mist, moet je de zon in de gaten houden. We beginnen pas na zonsondergang. Breng gerust een stoeltje mee! De ingang van de tuin vind je aan de Oudenaardsesteenweg ter hoogte van het Jeugdhuis.

PROGRAMMA:

◢◢GROTE ZAAL◣◣ (vooraf inschrijven)
14:00u: Jeugdhuis yoga voor beginners
15:00u: Workshop improvisatietheater
16:15u: Dj-cursus


◢◢KLEINE ZAAL◣◣ (vooraf inschrijven)
14:00u: Maak je eigen stopmotion video
16:15u: Upcycle een vinylplaat tot een klok


◢◢KLEINE KLUB◣◣
14:00u In ons café ben je de hele dag welkom
19:00u: Samen spaghetti eten 5€ (vooraf inschrijven)


◢◢TUIN9420◣◣
20:30u: The Greatest Showman (openluchtfilm)

Inschrijven doe je via kickoff@jeugdhuisdido.be

Help je ook graag een handje mee in het jeugdhuis? Schrijf je dan zeker in als vrijwilliger. Hierdoor krijg je de kans om mee te gaan op een onvergetelijk weekend, deel te nemen aan geweldige vrijwilligersactiviteiten, kan je zelf de Kleine klub openhouden en krijg je de kans om zelf evenementen te organiseren. Vergeet ook niet alle vrienden die hier maakt!

Dus schrijf het in je agenda, nodig je vrienden uit, trek je mooiste outfit aan ( wie weet wie kom je hier tegen) en kom naar Jeugdhuis Dido! Tot dan!